Campus Vallès 2023

D’on venim?

El Campus Vallès neix el 2016 amb l’objectiu de promoure l’esport entre els joves, transmetre hàbits saludables i fomentar la cohesió social. Després de 8 edicions, continuem amb el mateix propòsit; donem ressò a esports minoritaris, a part dels esports principals que tant ens caracteritzen com el Futbol Sala i el Vòlei. Seguim apostant per una alimentació sana i equilibrada adient a l’edat i el moment dels nostres participants alhora que seguim fomentant accions que ajudin a ser conscients de la diversitat present.

La 9ª edició del Campus Vallès ja és aquí!

Tot allò que necessites saber

Quan i on es farà?

Del 26 de juny al 21 de juliol (4 setmanes) a l’Institut Vallès (Sabadell).

Quantes places hi ha?

Hi ha un nombre de places limitades que és de 70 participants per setmana. La reserva de places es realitzarà en funció de la data d’inscripció (i de pagament).

Només s’accepten participants nascuts entre el 2007 i 2016.

Quins serveis oferim?

Vòlei: una de les activitats amb més creixement del Campus Vallès. Durant tot l’any, a l’Insititut, hem comptat amb 3 equips (juvenil, cadet i infantil) d’aquest esport on nois i noies han pogut participar a la Lliga Escolar.

Es faran diversos grups en funció de l’edat i el nivell per tal de que tots i totes puguin gaudir. Cada setmana els grups podran anar variant en funció dels i les participants.

Futbol Sala: segueix sent un dels esports amb més participació al nostre Campus. Nois i noies de diferents edats gaudiran de tornejos i jocs relacionats amb el món del futbol sala.

Es faran diversos grups en funció de l’edat i el nivell per tal de que tots i totes puguin gaudir. Cada setmana els grups podran anar variant en funció dels i les participants.

Estudi Assistit: es fomentarà un espai d’estudi que, combinarem amb altres activitats lúdiques com piscina o excursions. De 9h a 10:30h es realitzarà l’espai lectiu i després s’afegiran a la resta de participants per anar a la Can Marcet. Podreu participar també de les excursions (recordeu que aquell dia no hi haurà activitat lectiva).

Preus en funció de les setmanes:
AcollidaCampus
1 setmana11,50€95€
2 setmanes20€170€
3 setmanes27,50€225€
4 setmanes32,50€275€

Descomptes sobre el preu total:

· 5% als/les soci/es de l’AFA

· 5% als/les participants de les extraescolars Símunt durant el curs 2022/23.

Com faig la inscripció?

Telemàticament: des d’aquest mateix portal pots realitzar la inscripció al campus 2023.

El pagament (en un únic import) es realitzarà per transferència un cop enviada la inscripció, per tal de fer-la efectiva.

Documentació

Aquí podràs descarregar-te el guió de les activitats previstes per al Campus Vallès 2023 :

Documentació per a les famílies: Campus Vallès 2023

Vine a gaudir de l’estiu amb nosaltres!

Descobreix més a Instagram: